B

Beachlife bikinitops zijn er in cupmaten B t/m F. Ook voor een kleine cupmaat is het fijn om een goed aansluitende bikinitop te dragen. Voorgevormde modellen of soft cup tops, vind hieronder alle bikinitops verkrijgbaar in cupmaat B

Lees meer

Bikini in cupmaat B

Bij Beachlife kies je je eigen bikini maat, welke vergelijkbaar is met je BH-maat. Hierdoor zal de bikini goed aansluiten en zal jij je ook in je bikini comfortabel voelen. Ondanks een kleine cupmaat is het ook voor cupmaat B soms ook fijn om net een beetje extra ondersteuning te hebben. Je vindt in cupmaat B verschillende modellen met voorgevormde cups en beugel terug.

Soft cup bikinitop

Met een kleine cupmaat is het niet altijd nodig om een bikini met voorgevormde cups of beugel te dragen. Beachlife heeft verschillende modellen voor cupmaat B in de collectie, ook een aantal soft cup bikinitops. Soft cup bikinitops zijn niet voorgevormd of hebben geen padding. Soft cup bikinitops kunnen zowel met beugel als beugelloos zijn.

Cupmaat berekenen

Het is belangrijk om de juiste maat te dragen. Naast dat dit natuurlijk het fijnst zit, zal het ook voor de juiste ondersteuning zorgen. Je kunt je bikinimaat laten opmeten bij een lingeriewinkel, maar ook is het mogelijk om dit zelf te doen. Bekijk ons maattabel of how to measure video.

Lees minder

Alle 7 producten