C

Ben jij opzoek naar een bikinitop in cupmaat C? Beachlife heeft veel verschillende modellen die geschikt zijn voor deze cupmaat. Van voorgevormde cups tot soft cup, van bandeau tot halter. Bekijk alle soorten tops hieronder en shop jouw favoriet!

Lees meer

Bikinitop cupmaat C

Ieder lichaam is anders, daarom is het goed om een model te kiezen dat geschikt is voor jouw lichaam. Indien je cupmaat C hebt zijn er veel verschillende modellen geschikt voor jou.  Zo staat op het ene figuur een haltertop mooi, en op het andere figuur een bandeau top beter. Het belangrijkste is dat je goed weet welke maat je draagt. Je kunt je cupmaat laten opmeten bij een lingeriewinkel, maar je kunt dit ook zelf doen. Bekijk ons maattabel of how to measure video.

Lees meer

Modellen in cupmaat C

Bij een cupmaat C is het niet altijd nodig om een beugel of voorgevormde cups te dragen, daarom zijn er in deze maat ook tops zonder beugel, padding of beide. Deze modellen zullen toch altijd zorgen voor goede ondersteuning, maar zijn flexibeler en vormen beter naar je lichaam.

Bikinitop met goede ondersteuning

Daarnaast zijn er veel modellen met voorgevormde cups en beugel voor de cupmaat C te vinden. Cupmaat C is één van de meest verkochte cups, waardoor het assortiment in deze maat erg uitgebreid is. Je vindt zowel halter als bandeaumodellen terug, maar daarnaast ook andere trendy styles.

Lees minder

Alle 13 producten