D

Op zoek naar een bikinitop in cupmaat D? Beachlife heeft een uitgebreide collectie met verschillende soorten bikinitops in cupmaat D. Al jaren vind je verschillende bestsellermodellen terug, maar ook ‘nieuwe’ modellen krijgen steeds meer een begrip in de collectie. Welk model draag jij het liefst? Bekijk hieronder alle bikinitops in cupmaat D.

Lees meer

Bikinitop cupmaat D

Je kunt met cupmaat D kiezen voor een voorgevormde bikinitop met beugel. Dit zorgt voor veel stevigheid en geeft je hierdoor een zelfverzekerd en comfortabel gevoel. Maar ook een bikinitop zonder padding of beugel is nog goed te dragen met een cupmaat D. Ben je op zoek naar wat meer stevigheid, dan is de multiway bikinitop misschien iets voor jou. Draag je liever iets flexibels? Dan zou de soft cup bikinitop een goede optie zijn.

Modellen in cupmaat D

Beachlife verkoopt bikinitops in cupmaat B t/m F en confectiemaat 36 t/m 44. Hierdoor scoor je bij Beachlife de bikinitop die goed bij jouw figuur past. Ons motto is Feel The Fit. Het is belangrijk om een model te kiezen dat bij jouw figuur past. Bekijk onze blog om te zien welk model het best bij jou past.

Bikinimaat opmeten

Naast het kiezen van een model is het ook belangrijk om te weten welke cupmaat en omvangsmaat je precies draagt. Je kunt dit laten opmeten in een lingeriewinkel, maar het is ook mogelijk op dit zelf te doen. Bekijk hier onze maattabel en How to measure video.

Lees minder

Alle 9 producten