E

Beachlife staat bekend om de bikinitops in cupmaten. De maten gaan van cup B t/m F. Ben jij op zoek naar een bikinitop in cupmaat E? Vind hieronder verschillende modellen bikinitops geschikt voor elk type figuur.

Lees meer

Bikinitop cupmaat E

Swimwear voor een grote cupmaat is soms lastig te vinden, maar bij Beachlife hebben wij een ruime collectie met verschillende modellen die geschikt zijn voor een cupmaat E. Al deze modellen zijn voorzien van een beugel, waarmee ondersteuning wordt gecreëerd. Je kunt kiezen of je liever soft cup of een voorgevormde cup draagt. Een voorgevormde cup zorgt voor een extra stevige fit, waar een soft cup juist zorgt voor meer flexibiliteit.

Bikinitop in grote cupmaat

Het is belangrijk om te kiezen voor een model dat past bij jouw figuur. Je vindt veel verschillende modellen terug in de uitgebreide Beachlife collectie. Draag je liever een bikinitop met halterbandjes of een bandeau. Lees ons blog om een idee te krijgen over welk model het best bij jou figuur past.

Vind jouw perfecte bikinitop met cup E

Een grote cupmaat met een smalle taille, het is het soms lastig om geschikte swimwear te vinden. Beachlife maten gaan niet alleen in cupmaat, maar ook in omvangsmaten. Hiermee bieden wij ook voor de lastige maten goed passende items.

Wil jij jou cupmaat en omvangsmaat opmeten? Bekijk hier onze How to measure video!

Lees minder

Alle 6 producten