F

Ben jij op zoek naar een bikinitop in cupmaat F? Dan ben je bij Beachlife aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie geschikt voor cupmaat F. Vind hieronder trendy en stylish swimwear voor een grote cupmaat. Welke print of kleur is jouw favoriet?

Lees meer

Bikinitop cupmaat F

Een bikini scoren in cupmaat F, dat is niet altijd even makkelijk. Bij Beachlife hebben wij genoeg keuze voor de grote cupmaat. Er zijn verschillende modellen beschikbaar in deze cupmaat. Voor goede ondersteuning zijn deze altijd voorzien van een beugel. Jij bepaalt of je kiest voor een soft cup model of een top met voorgevormde cups.

Bestseller bikinitop in cupmaat F

Een jarenlange bestseller is onze multiway bikinitop. Een bikinitop zeer geschikt voor een cupmaat F. Door de voorgevormde cups en de beugel wordt er genoeg stevigheid gecreëerd en zal deze top comfortabel zitten. Wat de top nog leuker maakt is dat de bandjes op meerdere manieren te dragen zijn. Zo bepaal jij zelf of je de top als halter of met de bandjes over de schouders draagt.

Badpak in grote cupmaat

Draag je graag een badpak? Ook een badpak – geschikt voor cupmaat F – vind je in de veelzijdige collectie van Beachlife. Een prachtig badpak dat geschikt is voor de grote cupmaat, maar toch genoeg ondersteuning biedt.

Lees minder

Alle 3 producten