Gratis levering in NL, BE en DE
Drukte bij PostNL, mogelijk langere levertijd
Mix & Match swimwear in cupmaten

'Design is where the heart is'

DESIGN CONTEST

De design contest is afgelopen. De winnaars zijn bekendgemaakt!

Be a once in a lifetime Beachlife designer!

Heb jij altijd al gedroomd van het ontwerpen van je eigen swimwear? Of kan jij wel een leuke, creatieve activiteit gebruiken in deze weken van thuiszitten? Beachlife daagt je uit om jouw eigen unieke swimwear print te ontwerpen voor de collectie van volgend jaar. Het is een contest, dus dat betekent dat de winnende creatievelingen hun eigen lijn krijgen binnen onze 2021 swimwear collectie in een gerecycled swimwear stofje. Stel je voor dat jij straks je familie, vrienden en zelfs vreemden in jouw eigen ontwerp kan spotten op het strand. Hoe tof is dat?!

Beachlife heeft een dames, kids en herencollectie. Je mag helemaal zelf bepalen voor welke categorie je gaat ontwerpen of zelfs voor alle drie een ontwerp instuurt. Hieronder download je de lijntekeningen voor Dames, Kids en Heren. Leeftijd en ervaring maken hierbij niet uit! Iedereen mag meedoen. Ben je jonger dan 16 jaar? Vraag dan jouw ouders/verzorgers om het ontwerp in te sturen via het onderstaande formulier. Op vrijdag 1 mei hoor je of je één van de creatieve winnaars bent, per e-mail word je hiervan op de hoogte gesteld.

Onze stylist Fenna geeft alvast een paar tips:

 Wij starten ons ontwerpproces altijd met een moodboard en kleurenpallet. We laten ons inspireren door allerlei trends en trendkleuren. Deze kun je online opzoeken of ideeën opdoen via Pinterest of zelfs Instagram. Bedenk van te voren goed welke kleuren (of zelfs vormen) je wilt gebruiken, dat maakt het starten van een printontwerp een stuk makkelijker. Voor de allerkleinsten die meedoen; begin gewoon lekker te kleuren en er ontstaat vanzelf een heel uniek exemplaar.
 Kopieer geen printjes van andere badkleding merken. Blijf uniek. Laten inspireren door fashion merken mag uiteraard wel.
 Vooral: Have fun!

Ook namens de rest van team Beachlife wensen wij jou succes en vooral veel plezier in het ontwerpen van jouw unieke print. Wij kijken nu al uit naar al jullie creatieve uitspattingen!

Liefs, team Beachlife

STAP 1 // Download de lijntekening van Dames, Kids of Heren

Je kan er zelf voor kiezen of je je ontwerp digitaal maakt of dat je de lijntekening uitprint en dan inkleurt. Let op: het ontwerp moet wel digitaal ingestuurd worden via het onderstaand formulier.

STAP 2 // Je bent klaar, insturen maar!

Vul het onderstaande formulier in om je ontwerp in te sturen. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan is het alleen toegestaan om jouw ontwerp door jouw ouder of verzorgende te laten insturen.

Met het insturen van het ontwerp geeft de inzender toestemming dat wij zijn of haar e-mailadres mogen toevoegen aan ons nieuwsbriefbestand. Lees hier meer over de actievoorwaarden van deze wedstrijd.

We zijn super benieuwd naar jouw eigen ontworpen swimwear printje! Ben jij die ‘Once in a lifetime Beachlife designer’ waar wij naar op zoek zijn? Op vrijdag 1 mei brengen wij de winnaars persoonlijk per e-mail op de hoogte.