Blauw

Blauwe bikini’s van Beachlife

Blauwe bikini’s zijn al jaren een populaire kleur in de badmode. Zowel donkerblauw als lichtblauw zijn makkelijke badmode kleuren. Naast de donkerblauwe Black Iris kleur uit de Never Out of Stock collectie vind je dit zomerseizoen ook andere blauwe tinten terug in de collectie.

Lees meer

Blauwe bikini

De kleur blauw is de lievelingskleur van veel mensen. Blauw wordt geassocieerd met rust en vrede, en past mooi in de setting van de zee, het water, de kust en het strand. Blauw staat mooi op verschillende huidskleuren en is een tijdloze kleur. Naast dat het een mooie look geeft, is blauw goed te combineren met andere zomerse accessoires en kleding.

Directoire Blue

De uni kleur Directoire Blue is een diepe blauwe kleur. De felle kleur neigt naar het donkerblauw en krijgt daarmee een sportieve look. Bij Beachlife.com verkrijgbaar in twee bijzondere tops. De bikinitop met twist band en een triangel bikinitop. Welk model bikinitop past beter bij jou?

Sporty Spots blauwe bikini

Draag je toch liever een printje met daarin de kleur blauw? Dan is de print Sporty Spots iets voor jou! Een sportieve print met ‘vlekken’ in verschillende blauwe en roze tinten op een witte achtergrond. Deze print is verkrijgbaar in verschillende modellen. Een model doet veel aan de look van een bepaalde top. Zo vind je sportieve en elegantere modellen terug in deze serie en is er dus voor ieder wat wils. Welk model is jouw favoriet?

Is blauw jouw lievelingskleur? Of heb je meerdere lievelingskleuren? Bekijk alleen bikini in de kleuren die jij wilt zien door deze aan te vinken in de filters. Ook de modellen kun je filteren. Indien je het liefst een top met beugel draagt, vink je dit aan in de filters. Zo krijg je een overzicht van bikinitops die aan jouw wensen voldoen en vind jij snel de perfecte Beachlife bikini.

Lees minder

1–24 producten van de 46