Bruin

De bruine bikini’s van Beachlife

Ben jij op zoek naar een bruine bikini? In de zomer 2019 collectie vind je verschillende bruine kleuren terug. Bijvoorbeeld de leer bruine Leather Brown Kleur of de grijsbruine kleur Taupe. Een bruine kleur staat prachtig op een getinte huid en is leuk te combineren met een strandtas of bruine slippers.

Lees meer

Bruin en Taupe kleurige bikini’s

Leather Brown is dé bruine kleur van dit seizoen. Een leer bruine kleur gemaakt van ribstof. De structuurstof maakt de kleur bijzonder en stoer. Op de webshop vind je een prachtig badpak in deze kleur terug.

De andere bruine tinten ga je vooral vinden in de kleur Taupe, een mooie variatie tussen grijs en bruin. Taupe komt in deze collectie onder andere voor in een shine stof. De stof bevat een mooie glinstering die in de zon extra opvalt. Daarnaast vind je de Taupe shine stof terug in combinatie met een wit rib stofje.

Ook de Cheetah print bevat als basiskleur Taupe. Deze print heeft een all over luipaard print in de kleur zwart. De subtiele ‘cheetah vlekjes’ zorgen voor een stijlvolle look.

Combineer je bruinkleurige bikini met je zomeroutfit!

Bruine tinten zijn mooi te combineren met jouw zomerse outfit. Vooral witte kledingstukken staat stijlvol en chique. Heb jij een zongebruinde of getinte huid, dan staat een bruine bikini jouw prachtig. Kies jij voor chique met de bikini in taupe kleur? Of ga je liever voor sportief in het Leather Brown badpak? Bekijk al onze bikini’s, bikinitops of badpakken!

Lees minder

1 product