Donkerblauw

Donkerblauwe bikini’s van Beachlife

Donkerblauwe bikini’s zijn net iets sprekender, dan gewoon zwart. Al jaren in donkerblauw een goede kleur in de badmode. Doordat de kleur mooi staat op veel verschillende huidskleuren is het ook een makkelijke kleur. Beachlife heeft naast de prachtige donkerblauwe bestverkochte kleur Black Iris, ook andere donkerblauwe accenten in de collectie.

Lees meer

Donkerblauwe badmode

Donkerblauw is een koele kleur en staat vaak mooi op een wat blankere huid. Natuurlijk zijn er ontzettend veel tinten, maar het maakt bij donkerblauwe bikini’s eigenlijk niet uit dat je een witte huid hebt. Dus als je een blanke huid hebt en aan het begin van de zomer staat, kan je gerust beginnen met een donkerblauwe bikini. Deze zorgt ervoor dat jij er stralend uitziet zonder je flets of bleek te maken.

Black Iris Donkerblauwe Bikini

Black Iris is een kleur uit onze NOOS-collectie. Deze collectie is het hele jaar beschikbaar en wordt steeds opnieuw aangevuld. De donkerblauwe bikini’s in Black Iris zijn de bestsellers uit deze collectie. Naast dat donkerblauw een prachtige kleur is, wordt er in deze collectie ook gebruik gemaakt van bestseller modellen, welke bekend staan om de goede pasvorm.

Beachlife zomer 2020 collectie

In de zomer 2020 collectie hebben wij verschillende series met de kleur donkerblauw, zoals de diepblauwe kleur Directoire Blue. De unikleur serie Directoire Blue kan ook gecombineerd worden met de serie Honey Bee. Het streepje komt terug in beide series en kan een leuke dementie geven als het mix en match principe hier wordt toegepast.

Verder vind je verschillende prints terug met donkerblauwe accenten, zoals de sportieve serie Sporty Spots, de jungle print Enchanted Island en de bloemenprints California Poppies. Welke print is jouw favoriet?

Genoeg donkerblauw te vinden dus in onze uitgebreide Beachlife collectie, nu nog even ontdekken van welke samenstelling je helemaal blij wordt en laat die zonnestralen dan maar komen! Shop direct je favoriete bikinitop, broekje of badpak!

Lees minder

1–24 producten van de 33