Donkergroen

Donkergroene bikini’s van Beachlife

Als je aan de kleur donkergroen denkt, denk je niet direct aan groene badkleding. Maar met name de donkergroene bikini’s zijn in een prachtige tint die het goed doet op veel verschillende huidskleuren. Laat je in de nieuwe Beachlife collectie verrassen door alle donkergroene, super trendy items!

Lees meer

Trendy velvet donkergroene bikini

Op zoek naar een velvet bikini? Onze serie Cypress is een prachtige donkergroene kleur van zachte velvet stof. Velvet is niet alleen leuk als kleding, maar doet het super in combinatie met de badkleding items van Beachlife. Het glanzende stofje staat chique en mega trendy.

Een andere toffe serie is de Cypress Stripe. Deze streepjesprint heeft als basis een witte kleur, met daarop een donkergroen wollig streepje. De badstoffen streepjesprint, geeft deze serie een bijzondere look!

Aquagroen

In een shine stof, hebben wij dit jaar een aquagroene kleur Columbia. Deze felle kleur doet je denken aan de kleur van de heldere zee. De shine stof geeft deze kleur een rijke look!

Bloemenprints met groene accenten

Op zoek naar een bikini met bloemenprint? In de nieuwe collectie brengen wij verschillende bloemenprints, met allemaal hun eigen look. Waarin ze overeenkomen, is dat ze allemaal verschillende groene accenten bevatten. Bijvoorbeeld de serie Enchanted Island met een groene achtergrond kleur. De prints Blossom Boutique en California Poppies bevatten beide bloemen in groene tinten. Welke print is jouw favoriet?

Lees minder

Alle 4 producten