Gestreept

Gestreepte bikini’s van Beachlife

Een gestreepte bikini is altijd goed! In de nieuwe collectie van Beachlife zitten verschillende trendy streepjes print met ieder hun eigen look. Zowel horizontaal als verticaal, zijn alle streepjesprints stijlvol en tijdloos.

Lees meer

Knitted Stripe gestreepte bikini

Niet zomaar een streepjesprint, maar een wollig streepje op je bikini. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat dat een bijzondere look geeft. In deze collectie brengen wij twee verschillende kleurencombinaties uit, waarbij één van de kleuren een verticaal badstoffen streepje is. Verkrijgbaar in de series Taupe Stripe en Cypress Stripe. Wij hebben diverse gestreepte bikini’s in ons assortiment!

Een basic streepje bikini

Ben jij op zoek naar een gestreepte bikini? Dan is het zwart/wit gestreepte printje Honey Bee iets voor jou. Dit dunne horizontale streepje is tijdloos en makkelijk te dragen op verschillende huidkleuren.

Candy Stripe

De naam Candy Stripe zegt het eigenlijk al, een zoet streepje in verschillende zomerse kleuren. De strepen zijn verticaal geplaatst en breder dan de andere streepjesprints. Dit zomerse en kleurrijke printje zal je zeker laten opvallen deze zomer.

Ook in de NOOS zit een gestreepte print, Nightriver. Deze tijdloze streepjesprint bestaat uit donkerblauwe en donkergroene strepen. Een kleurencombinatie die het hele jaar door leuk is! Shop direct onze bikinitopjes: Halter, Bandeau, Beugel, Strapless, Triangel of Push Up!

Lees minder

1–24 producten van de 51