Groen

Groene bikini’s van Beachlife

Groen in badmode? Super modieus en stijlvol! Vooral in combinatie met de glanzende velours stof. Groene bikini’s staat prachtig op iedere huidskleur en is daarom een fijne kleur in de badmode. Naast een mooie effen groene kleur, heeft Beachlife in de zomer 2020 collectie ook verschillende prints met groene tinten.

Lees meer

Trendy groene velvet bikini’s

Super trendy op dit moment is de velvet stof die dit jaar verkrijgbaar is in een mooie donkergroene kleur. Deze zachte stof zal shinen in de zon en je zeker laten opvallen. Velvet stof in badkleding is iets wat je niet vaak tegenkomt, en zal daarom bijzonder staan.

Cypress Stripe Beachlife

Een andere bijzondere print is de Cypress Stripe. Een leuke streepjesprint met als basis een witte kleur, met daarop een groen wollig streepje. Het wollige streepje maken de items in deze print bijzonder en uniek. De combinatie van wit met donkergroen staat fris en stoer.

Ben jij opzoek naar een bikini met bloemenprint? Dan is de print Blossom Boutique iets voor jou. Een verfijnde print met een prachtige kleuren combinatie wat groene en roze tinten op een witte basis. Deze oosterse kleurencombinatie staat prachtig op elke huid.

Bekijk hier alle groene bikini’s en badpakken! Op zoek naar swimwear in een andere kleur? Kijk dan eens naar de kleur roze of blauw!

Lees minder

1–24 producten van de 34