Taupe

Taupe bikini’s van Beachlife

Taupe is een bijzondere kleur in badkleding. Maar niks is minder waar dan dat Taupe een super stijlvolle kleur is! Deze prachtige kleur komt het mooist uit op een zongebruinde of licht getinte huid. Daarnaast zijn taupe bikini’s prachtig te combineren met jouw zomeroutfit. In de Beachlife 2019 collectie vind je zowel een prachtige uni kleur in, als verschillende printjes met de kleur Taupe.

Lees meer

Pastelkleurig / Taupe badkleding

Op zoek naar een bikini in pastelkleur? Dan zijn taupe bikini’s niet alleen bijzonder, maar ook nog eens super stijlvol en tijdloos. Planet Taupe is de serienaam voor de prachtige uni kleur in Taupe. Deze kleur vind je in combinatie met een glans stofje, waarin je zeker zal opvallen deze zomer. Het subtiele glansje zal schitteren in de zon en geeft een chique look.

Animal Print Bikinitop

De Cheetah print is een super gewilde print deze zomer. Super trendy, vrouwelijk, en een tikkeltje stoer. Je ziet de ‘Animal print’ trend niet alleen in de kleding, maar ook in badkleding. De Cheetah print bikini van Beachlife heeft als basis een prachtige Taupe kleur met daarop subtiele cheetah ‘vlekken’ in het zwart. Een mooie kleuren combinatie voor jong en oud.

Bijzonde stof voor badkleding

Op zoek naar een bijzondere bikini of badpak? Dan is de serie Taupe Stripe iets voor jou! Een tijdloze streepjes print, maar dan net iets bijzonderder. Het witte streepje is namelijk een wollig streepje dat iets uitsteekt, waardoor er een supergaaf effect wordt gecreëerd.

Overigens vind je de taupe kleur ook terug in de Mini collectie, in baby badpakjes en meisjes bikini’s. De Cheetah en Taupe Stripe serie zijn beiden uitgebracht in een zwembroekje en badpakje voor de allerkleinste en een badpak en bikini voor de oudere meisjes.

Ben jij benieuwd naar alle badkledingitems in de kleur Taupe? Bekijk hier alle verschillende prints!

Lees minder

Alle 4 producten