Wit

Witte bikini’s van Beachlife

Wit is één van de meest gedragen kleuren in de zomer. Een witte bikini is prachtig te dragen op een zongebruinde huid! Dus ga jij dit jaar naar een zonnige bestemming? Dan is een witte bikini perfect voor jou! Beachlife heeft deze zomer verschillende witte modellen in de collectie. Bekijk hieronder alle witte bikini’s.

Lees meer

Witte bikini’s

Wit is een prachtige kleur, die een zongebruinde huid extra laat opvallen. Door het contrast lijkt de huid extra bruin. Dus ben jij gezegend met een bruine teint of heb je een mooi gebruinde huid, dan is een witte bikini echt iets voor jou!

In de nieuwe Beachlife collectie vind je verschillende bikini’s in wit terug. Witte bikini’s in combinatie met een bijzondere structuurstof of trendy prints met witte elementen. Je vind bikini’s terug met een sportieve of stoere look, maar daar tegenover staan de bikini’s met een elegante en stijlvolle look. Wat heeft jouw voorkeur?

Witte bikini wassen

Wit is een mooie kleur maar het kan soms lastig zijn om schoon te houden. Wit is ook nog is een kleur waar je elk vlekje op ziet. Het is van belang dat je jouw witte bikini goed wast. Let goed op dat je de bikinitop niet in de wasmachine en in de droger stopt. Een bikini kan het beste met de hand gewassen worden, met een beetje wasmiddel voor de fijne was.

Heb je liever een bikini of badpak in een kleurtje? Kijk dan eens naar onze roze bikini’s of groene bikini’s

Lees minder

1–24 producten van de 40