Wit

Witte bikini’s van Beachlife

Wit is één van de meest gedragen kleuren in de zomer. Een witte bikini is supermooi te dragen op een zongebruinde huid! Dus ga jij dit jaar naar een zonnige bestemming? Dan is een witte bikini perfect voor jou! Beachlife heeft deze zomer verschillende witte modellen in de collectie.

Lees meer

White Bikini’s

De serie White van Beachlife bevat items in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld het sportieve setje met elastieken contrastband. De White serie is gemaakt van een ribstofje, dit geeft de items net iets extra’s!
De andere set uit de White serie, is een stijlvolle combinatie met de kleur Taupe. Deze tweekleurige bikinitop is super trendy, een lust voor het oog!

In de zomer 2020 collectie vind je ook verschillende prints met witte accenten, Bijvoorbeeld de zwart/witte print Geo Cali, de sportieve print Sporty Spots en de gestreepte prints Honey Bee, Taupe Stripe en Cypress Stripe. Welk printje is jouw favoriet?

Wit is een prachtige kleur, die een zongebruinde huid extra laat opvallen. Door het contrast lijkt de huid extra bruin. Dus ben jij gezegend met een bruine teint of heb je een mooi gebruinde huid, dan is een witte bikini echt iets voor jou!

Witte bikini wassen

Wit is een kleur waar je elk vlekje op ziet. Het is van belang dat je jouw witte bikini goed wast. Let goed op dat je de bikinitop niet in de wasmachine en in de droger stopt. De bikinitop kan het beste met de hand gewassen worden, met een beetje wasmiddel voor de fijne was.

Heb je liever een bikini of badpak in een kleurtje? Kijk dan eens naar onze roze bikini’s of groene bikini’s

Lees minder

Alle 21 producten