Gratis levering in NL, BE en DE
Drukte bij PostNL, mogelijk langere levertijd
Mix & Match swimwear in cupmaten

bestellen & betalen

 
// BESTELLEN

De bestelling is door ons ontvangen zodra je een bevestiging per email hebt gekregen. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, controleer dan eerst of de betaling is gelukt. Als de betaling niet is voldaan adviseren we je de bestelling opnieuw te plaatsen. Is de betaling wel gelukt maar je hebt geen orderbevestiging ontvangen check dan ook jouw spam box. Mocht de orderbevestiging niet binnen komen neem dan contact met ons op per email of telefoon.

 
// LEVERTIJD

Bestellingen binnen Nederland die op maandag t/m vrijdag vóór 12.00 uur door ons zijn ontvangen worden normaliter de volgende dag op het door jou aangegeven adres door PostNL aangeboden. Binnen Nederland wordt er ook op zaterdag geleverd. Op zondag en maandag levert PostNL niet.

 
// BETALEN

Alle betalingen op www.beachlife.com worden beveiligd door het betaalsysteem Buckaroo (www.buckaroo.nl). De vertrouwelijke gegevens van de betaling worden rechtstreeks en gecodeerd (SSL) aan de bank doorgegeven. Je kunt je online bestelling betalen via iDeal, Bancontact/MisterCash, Visa, MasterCard, VPay, Maestro, Sofortbanking en AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.beachlife.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.beachlife.com achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.beachlife.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.