Geen zorgen, we bieden nog steeds dezelfde service!
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Mix & Match swimwear in cupmaten

verzenden & retourneren

// VERZENDEN

Je betaalt bij Beachlife geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland, België & Duitsland.

Als je in Nederland op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, ontvang je de bestelling bijna altijd de volgende dag in huis (m.u.v. feestdagen). Let op! De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten van een eventuele retourzending. Deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van de tarieven van de verzendpartij.

Bij bestellingen buiten Nederland, België & Duitsland is de koper verantwoordelijk voor de verzend- en retourkosten. Bekijk hieronder de levertijden en prijzen.

Let op! Door de huidige Covid-19 situatie kunnen de levertijden naar de onderstaande landen langer duren dan hieronder vermeld.

Belgium gratis 2-3 werkdagen
Germany gratis 2-5 werkdagen
Andorra € 29,95 2-5 werkdagen
Austria € 9,50 2-5 werkdagen
Bulgaria € 28,95 2-5 werkdagen
Croatia € 29,95 2-5 werkdagen
Czech Republic € 8,95 2-5 werkdagen
Denmark € 13,50 2-5 werkdagen
Estonia € 17,95 2-5 werkdagen
Finland € 13,50 2-5 werkdagen
France € 11,50 2-5 werkdagen
Greece € 22,95 2-5 werkdagen
Hungary € 9,50 2-5 werkdagen
Ireland € 13,50 2-5 werkdagen
Italy € 11,50 2-5 werkdagen
Latvia € 17,95 2-5 werkdagen
Lithuania € 17,95 2-5 werkdagen
Monaco € 11,50 2-5 werkdagen
Netherlands Antilles € 24,30 4-7 werkdagen
Norway € 29,95 3-4 werkdagen
Poland € 11,50 3-4 werkdagen
Portugal € 12,50 3-4 werkdagen
Slovakia € 9,505 2-5 werkdagen
Slovenia € 20,50 4-7 werkdagen
Spain € 12,50 2-3 werkdagen
Sweden € 18,50 2-5 werkdagen
Switzerland € 29,95 3-4 werkdagen
United Kingdom € 8,50 2-4 werkdagen

// RETOURNEREN

Ben je onverhoopt niet tevreden met je aankoop? Alle artikelen die via beachlife.com besteld zijn kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd. Zie de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Let op: de kosten voor retour sturen zijn voor de koper.

Onze retourprocedure is als volgt:

1. De te retourneren artikelen dienen ongedragen, met aangehecht prijskaartje en labels, het liefst in de originele verpakking, binnen 14 dagen retour zijn gestuurd.
2. Vul de informatie in de velden op het retourformulier in. Dit formulier heb je samen met jouw bestelling ontvangen.
3. Noteer het adres op het te retourneren pakket.
4. Voeg het formulier bij de retourzending.
5. Wij adviseren het brievenbuspakje of pakket te retourneren met track & trace. Kopers die het artikel wensen te retourneren zijn zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten daarvan.

Wij hanteren een termijn van 14 dagen om de retour na te kijken en het bedrag terug te storten. Indien een artikel stuk is bij ontvangst, of er een verkeerd artikel is geleverd, dient de koper ons meteen (binnen 24 uur) te informeren. Wij zullen je vervolgens verdere instructies geven. Wij zullen elk teruggezonden product zorgvuldig nakijken en indien het gebrek niet door de koper is veroorzaakt, zullen wij met een passende oplossing komen. Wij doen ons best om je snel en goed van dienst te kunnen zijn.

 

// CORONA MAATREGELEN

Tijdens de voorzorgsmaatregelen omtrent het Coronavirus / COVID-19 is het belangrijk om bewust te blijven. Samen staan we sterk als we op elkaar blijven letten.

Je kunt nog steeds gewoon bij Beachlife je bestelling doen, waarin we continue alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen en de richtlijnen van de overheid en RIVM ten strengste naleven. Onze bezorgpartner PostNL zorgt ervoor dat jouw pakketje snel en netjes bij jouw thuis wordt afgeleverd zonder fysiek contact en het houden van 1.5m afstand bij het overhandigen van het pakketje. Hierover kun je meer lezen via de link www.postnl.nl/corona.

We blijven iedere werkdag bereikbaar. Neem bij voorkeur contact op via het e-mailadres webshop@beachlife.com. Door de genomen maatregel binnen ons bedrijfsproces om zoveel als mogelijk thuis te werken, kan het zijn dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan wat je van ons gewend bent.

Daarnaast zijn vele Beachlife verkooppunten in Nederland nog geopend om de items in een winkel te kunnen passen en van persoonlijk advies te voorzien zonder fysiek contact en waarbij ze alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Ieder land treft overigens zijn eigen maatregelen die in het desbetreffende land nagestreefd moeten worden. Om er zeker van te zijn dat openingstijden niet gewijzigd zijn, raden wij je aan eerst even contact op te nemen met de desbetreffende winkel. Vind jouw dichtstbijzijnde winkel via beachlife.com/stores.

Ook in deze onzekere periode staan we voor jou klaar. Stay strong together & stay healthy!