• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

5X BIKINI TRENDS VOOR 2024

Door Chantal

Bijgewerkt op 19 februari 2024

BIKINI TRENDS 2024

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat betekent tijd om de trends van dit seizoen door te nemen! Onze collectie bestaat uit trendy kleuren, musthave prints en nieuwe stijlen. Lees snel verder om de highlights van komende zomer te ontdekken.

LEOPARD PRINT

De leopard print is al jaren een favoriet in de fashion wereld, maar in 2024 terug en beter dan ooit! Deze gedrufde print voegt een vleugje avontuur toe aan je strandlook en is een absolute must-have voor de moderne dames onder ons.

FIERY RED

Rood is altijd al een krachtige kleur geweest en is ook dit jaar niet te missen. Deze trend is perfect voor degenen die durven op te vallen, rood straalt zelfvertrouwen uit!

ONE SHOULDER

De one shoulder trend zien we dit jaar ook terug in swimwear. Een assymetrisch ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je strandlook. Er zijn meerdere one shoulder items terug te vinden in onze collectie

LUREX LAVENDER LOOK

Wil jij stralen deze zomer? Dan is de lurex trend echt iets voor jou! Deze glinsterende stof voegt glamour toe aan elke stranddag. Onze Lurex Lavender items zullen een absolute Instagram favoriet worden!


GO GREEN

Make a splash in green! Groen staat iedereen geweldig en is de perfecte kleur om te twinnen met het hele gezin. Fresh Green is dan ook verkrijgbaar in onze dames-, heren- en kidscollectie!

 

Benieuwd naar onze nieuwe collectie? Klik hier om een kijkje te nemen!