• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

3X BADPAK TRENDS VOOR 2024

Door Naomi

Bijgewerkt op 14 maart 2024

3X BADPAK TRENDS VOOR 2024

 

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en het wegdromen over de zomer kan gaan beginnen. Tijd om je badpak voor de eindeloze zomerdagen uit de kast te trekken. Ben jij klaar om een statement te maken deze zomer? Met een badpak zit je altijd goed en is eigenlijk niet meer weg te denken uit je zomer essentials! 

 

Badpakken van Beachlife zijn gemaakt voor elk body type en er is een breed assortiment aanwezig. Kies waar jij je fijn bij voelt en wees klaar om te stralen in jouw badpak van Beachlife. 

 

Ben jij benieuwd wat de badpakken trends voor 2024 zijn? Lees dan vooral verder!


CHEEKY BADPAK

Het sexy one-shoulder badpak: een perfecte combinatie tussen een fijne pasvorm en trendy look. De schuine halslijn legt de nadruk op de schouders. Ben jij een fanatieke beachbabe? Dan kan je aan onze one-shoulder badpakken zelf een afneembaar bandje toevoegen voor de stevigheid – voor extra ondersteuning tijdens bijvoorbeeld het surfen of een potje beach volley!

 

 

SPORTY YET SEXY

Wil jij jouw taille mooi accentueren? Ga dan voor een badpak met een riem of ceintuur. Het accent wordt hiermee gelegd op je middel, waardoor je de illusie van een mooi zandloperfiguur creëert. Bovendien geeft een riem of ceintuur een extra trendy touch!

CUT OUT SWIMSUIT

Door het dragen van een tijdloos halter badpak wordt het bovenlichaam optisch versmald. Daarbij zit een halter bij veel vrouwen comfortabel doordat het de borsten goed op zijn plek houdt. Bij ons heb je de keuze uit een halter badpak met uitneembare padding, een sexy overslag look of een verborgen beugel voor extra support. Beschikbaar in cupmaten B t/m F!

 


 

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar al onze modieuze badpakken? Bekijk onze gehele SS24 badpakken collectie hier, en score jouw favoriete must-have!