Colorblock

Colorblock is een combinatie van verschillende tegenovergestelde kleuren op een item. Dit kunnen twee of meerdere kleurenvlakken zijn. Een trendy en tof effect geeft het in ieder geval. Bekijk hieronder items in colorblock.

Lees meer

Colorblock bikini’s

Colorblock Bikini’s, of in het Nederlands kleurblokkering geeft een trendy effect. Je kunt dit zelf creëren door items in verschillende kleuren met elkaar te combineren. In de Beachlife collectie wordt het ‘colorblock idee’ vooral gebruikt om een tof effect te creëren. Zo vind je bijvoorbeeld items terug waarbij er verschillende contrastkleuren op een item zijn gebruikt. Dit kan doormiddel van verschillende vlakken óf door verschillende elementen van een item een tegenovergestelde kleur te geven.

Colorblock in contrastkleuren

Naast dat het een tof effect geeft, zal colorblock swimwear altijd opvallen. De kleurencombinaties die gebruikt worden bij een colorblock zijn namelijk altijd contrastkleuren. Hierdoor ontstaan er opvallende combinaties die je niet snel samen had bedacht. De kunst van een goede colorblock is een prefecte combinatie kiezen. Uiteindelijk mogen de kleuren niet vloeken maar moet en kloppend en stijlvol ogen.

Bikini in tegenstrijdige kleuren

Ben jij op zoek naar een bikini in colorblock? Beachlife heeft in de collectie verschillende items in een een colorblock kleurencombinatie. Kies jij voor felle kleuren? Of ga je liever voor de zachte tinten? Bekijk onze trendblog om inspiratie op te doen! Twijfel je of een bepaalde kleurtint mooi staat op je huid? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij adviseren je graag!

Lees minder

Alle 8 producten